VRAGEN AAN ANNA

DAGVOORZITTER & PITCHTRAINER
Anna: 'Ik verzorg dagvoorzitterschappen en trainingen door het hele land (en ook in het buitenland). Ik vind het altijd leuk om op nieuwe plaatsen te komen en ik kom graag naar jullie toe. Mocht de reistijd wat langer zijn en we starten al vroeg, dan zorg ik dat ik van tevoren in de buurt overnacht.'
Een mooi overzicht van bedrijven waar Anna voor gewerkt heeft staat onderaan deze pagina (het is even een tijdje scrollen). Onder Anna's klanten: corporates, MKB, startups, woningcorporaties, onderwijsinstellingen, overheid en voor coaching soms ook particulieren.  
Meestal duren workshops een dagdeel of een dag. Mocht je twee dagen aan pitches willen werken, dan kan dat natuurlijk ook. Of als je maar 45 minuten hebt, kan Anna een powerboost Pitchen verzorgen. Regelmatig combineren opdrachtgevers een workshop met coaching. De tijden worden dan in overleg gepland.
Zeker! Op deze pagina vind je meer informatie over coaching.
Het is handig om in de ruimte te beschikken over een flip-over en scherm met hdmi-aansluiting. Anna neemt haar laptop (met hdmi-aansluiting) en alle workshopmaterialen mee.
Dat kan zeker! Anna heeft een pro-licentie voor Mentimeter die ingezet kan worden en ze heeft ook ervaring met o.a. Sli.do, Kahoot en BuzzMaster. Anna helpt je graag met het bedenken van passende stellingen en vragen voor de tools, zodat deze optimaal ingezet kunnen worden tijdens de bijeenkomst.
Anna: 'Zeker! De eerste vier jaar was mijn bedrijf gevestigd in Boekarest en daar verzorgde ik alle traininen en dagvoorzitterschappen in het Engels, het Nederlands kwam er pas later bij. Ongeveer 50% van alle trainingen die ik verzorg zijn in het Engels."

Staat jouw vraag er niet bij?

Neem contact op

© Anna Heijker 2023 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | FAQ