MODERATOR

DAGVOORZITTER & PITCHTRAINER

CITIZENS DIALOGUE MET MINISTER SCHOUTEN EN EUROCOMMISSARIS HOGAN

In gesprek over de toekomst van de landbouw en het Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (het GLB). Deelnemers in de zaal hun vragen stellen aan Minister van Landbouw, Natuur en Veeteelt Carola Schouten en Eurocommissaris Phill Hogan. Via de livestream op Facebook keken nog meer mensen mee en zij konden via Sli.do hun vragen insturen. Anna leidde de interactieve sessie in goede banen.

‘Waarom zou een Italiaanse landbouwer met dezelfde milieueisen geconfronteerd worden als een Finse of Nederlandse landbouwer, terwijl zij in zeer verschillende omstandigheden landbouw bedrijven? Dat is waarom er van een ‘onze size fits all’ benadering naar een aanpak op maat gegaan zal worden. Dit houdt in dat de EU-vereisten tot een minimum beperkt gaan worden en de 28 lidstaten zullen zelf een strategisch plan inzake het GLB opstellen, dat waarschijnlijk in de zomer van 2018 wordt voorgelegd aan de Europese Commissie.’

Deze bijeenkomst werd georganiseerd door de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Den Haag, het Ministerie van Economische Zaken en de LTO en vond plaats op 9 januari 2018.

VOLG ANNA VOOR MEER ACTUELE PROJECTEN

Organiseer je binnenkort een evenement?

Neem contact op

© Anna Heijker 2023 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | FAQ