ONLINE TALKSHOW

DAGVOORZITTER & PITCHTRAINER

INTERACTIEVE ONLINE TALKSHOW VOOR NWO

Vier remote controlled camera's, een livestream, vierhonderd kijkers en maar dertig mensen in een bijna lege Jaarbeurs van 100.000m2. Op 12 juni presenteerde Anna Bessensap 2020 - het jaarlijkse congres voor wetenschaps-journalisten en onderzoekers dat wordt georganiseerd door de NWO. Alles veilig op 1,5 meter afstand. We waren al bezig met de voorbereidingen voor dit live event met 400 deelnemers en toen begon de coronacrisis. Het congres werd getransformeerd in een online congres, waarbij Anna de talkshow presenteerde met gasten Reint Jan Renes (gedragswetenschapper verbonden aan de tijdelijke gedragsunit bij het RIVM), Siroon Bekkering (onderzoeker en vlogger) en Godfried Hartkamp (storytellingexpert).

Daarna volgenden 12 break-outs over onderzoeksprojecten en vervolgens kwam iedereen terug in de plenaire zaal voor een keynote over space van Britse onderzoeker Maggie Aderin een speciale spoken word performance van Justin Samgar. Een dynamisch programma met veel interactie (perfect gemodereerd door sidekick Marianne Benning)!

https://youtu.be/Y34RBk1ZjHg

 

@SoniaBoender op Twitter: Zeer geslaagd! Na een halve dag online deelnemen voel ik me vaak leeg - nu geïnspireerd! #Bsap20

VOLG ANNA VOOR MEER ACTUELE PROJECTEN

FOTO'S VAN HET PROJECT

REFERENTIE

Organiseer je binnenkort een online evenement?

Neem contact op

© Anna Heijker 2023 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | FAQ