Warning: Undefined array key "back" in /customers/2/5/9/annaheijker.com/httpd.www/wp-content/themes/anna-heijker/single.php on line 27

Presentator

DAGVOORZITTER & PITCHTRAINER

VRIJHEIDSCOLLEGE MET JAN TERLOUW

Een indrukwekkende avond in de Bibliotheek in Emmen. Jan Terlouw gaf daar het Vrijheidscollege, waarbij hij vertelde over zijn eigen ervaringen. Anna presenteerde de avond.

Op www.vrijheidscolleges.nl/jan-terlouw: 'Als tiener maakte Jan Terlouw de Tweede Wereldoorlog bewust mee en ervoer hij wat het betekent tijdelijk niet in een rechtsstaat te leven. In zijn Vrijheidscollege refereert hij aan deze tijd en de invloed daarvan op de onze.

“De vier vrijheden van president Rooseveld uit 1941 staan tegenover het fascisme van Hitler-Duitsland uit die tijd. Ze staan in feite voor democratie, rechten van de burger tegenover de staat, sociale rechtvaardigheid, afwezigheid van oorlog. Maar vrijheid is een complex begrip, ook in onze dagen in gevaar, zodat we er aandacht voor moeten blijven vragen. ”

Fotocredits: Iris Sijbom

Anna: 'Indrukwekkend en leerzaam. Het publiek hing aan de lippen van Jan Terlouw.'

VOLG ANNA VOOR MEER ACTUELE PROJECTEN

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/5/9/annaheijker.com/httpd.www/wp-content/themes/anna-heijker/single.php on line 154 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/5/9/annaheijker.com/httpd.www/wp-content/themes/anna-heijker/single.php on line 189 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/2/5/9/annaheijker.com/httpd.www/wp-content/themes/anna-heijker/single.php on line 191

Organiseer je binnenkort een bijeenkomst?

Neem contact op

© Anna Heijker 2019 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring | FAQ | Creatie & Realisatie The MindOffice